Bjerringbro indgår samarbejde med Jysk Energi

Bjerringbro IF er glade for at opleve støtte fra både medlemmer og erhvervslivet i Bjerringbro og omegn. Uden den støtte kan en forening ikke overleve i dag. Det kræver både tid og økonomi, hvis klubben skal kunne tilbyde gode vilkår til dens medlemmer.

Bjerringbro IF har indgået en samarbejdsaftale med Jysk Energi. Samarbejdsaftalen kaldes også for et synergisponsorat, der giver private og virksomheder mulighed for at støtte klubben ekstra ved at købe deres el hos Jysk Energi. I Bjerringbro IF er vi glade for at kunne tilbyde vores medlemmer og sponsorer muligheden for at opnå en besparelse på deres el-regning samtidigt med at klubben indirekte støttes også. 

Som klub er vi interesseret i, at tilbyde vores medlemmer og sponsorer fordele og muligheder. Synergisponsor indeholder begge dele til både vores medlemmer og sponsorer. Alt det tekniske vedr. aftaler mv. har Bjerringbro IF ikke part i – vi stiller blot et tilbud til rådighed. Alt omkring aftaler osv. håndteres professionelt af Jysk Energi.

 

 

 

 

Det foregår ved, at Jysk Energi deler noget af fortjenesten hos forbrugeren eller virksomheden med klubben. Således koster det ikke medlemmer eller virksomheder nogle penge – for dem er det ren gevinst. 

Når en privatkunde gennem Bjerringbro IF tegner en aftale med Jysk Energi, modtager klubben en årlig godtgørelse fra Jysk Energi. Den forventede besparelse tilfalder kunden selv. Hvis en virksomhed tegner en aftale med Jysk Energi, modtager klubben ligeledes en godtgørelse og skulle virksomheden på sigt energioptimere og dermed få en lavere udgift, vil Jysk Energi udbetale en del af den opnåede besparelse til klubben.

Kort sagt har alle tre parter mulighed for at profitere af aftalen. Læs mere herunder i forhold til aftalen både som privat og virksomhed. Udfyld formularen som privat, så klarer Jysk energi resten. Virksomheder skal kontakte Jysk Energi telefonisk eller på mail. 

Er du privat?

Skift til Forenings El ved at udfylde formularen nedenfor allerede nu.

Produktet er lavet specielt til dig der vil støtte Bjerringbro IF – og have den bedste kvartalspris.

Du støtter Bjerringbro IF med 100,- kr. årligt uden at det koster ekstra.

Du er sikret en god, lav pris hvert kvartal.

Ingen bindingsperiode.

Pris i Vest Danmark for 2. kvartal - 39,88 øre/kWh inkl. tillæg.

Er du erhverv?

SynergiSponsor er en god cirkel, der gavner udviklingen af alle involverede parter: Din virksomhed, den lokale klub og Jysk Energi.

Din virksomhed kan støtte den lokale klub eller forening uden ekstra omkostninger. Og er virksomheden allerede sponsor, så er det en unik mulighed for at give lidt ekstra til klubbens udvikling. Helt gratis.

Som Erhverv skal vi have en kort snak med dig før vi kan skifte dig over til Jysk Energi, simpelthen for at sikre at du får den helt rigtige aftale til din virksomhed.

Giv os derfor et kald på tlf. 96 10 66 75, eller send os en mail på salg@jyskenergi.dk

*

DINE OPLYSNINGER
*
*
Dine oplysninger bruges kun til at gøre dit leverandørskifte endnu nemmere
*
*
*
*
*
Fakturaadresse er forskellig fra leveringsadresse
Her kan du skrive en kommentar hvis du har nogle specielle ønsker eller krav til bestillingen.