Støt piratskibet gennem Jysk Energi

Aalborg Pirates og Jysk Energi har indgået et SynergiSponsorat der giver muligheder for sponsorer, fans og privatpersoner at give et ekstra bidrag til piratskibet uden det bliver en ekstra omkostning for de personer/ virksomheder der ønsker at give en ekstra håndsrækning til klubben.

Vi er allerede meget taknemlige for den store opbakning der har været her i sæsonen 17/18 fra både små og store virksomheder, og ikke mindst fra trofaste tilskuere/fans/sæsonkortholder, der hver gang står for den gode stemning når vores drenge løber på isen.

Aftalen virker på den måde, at Jysk Energi betaler en del af sin fortjeneste til Aalborg Pirates, hver gang der indgås en el-aftale med en virksomhed eller privat kunde, der ønsker at støtte Aalborg Pirates.

 

 

 

 

 

Skifter du som privatperson til Jysk Energi - vil Aalborg Pirates årligt modtaget et bidrag i den periode du/I er kunde hos Jyske Energi. Det er win-win situation både for dig, da du får en bedre elaftale, det koster dig ikke ekstra, samtidig med at du støtter din klub, og for os – da dit bidrag styrker Pirates økonomi, uden et det påvirker din egen. Tilmeld dig nu, og vi tager os af alt det praktiske i forbindelse med skift.

Har jeres virksomhed interesse i at give et økonomisk tilskud til piraterne og samtidig få et tilbud på jeres energiforbrug der er billigere eller á samme pris som I har på nuværende tidspunkt, så har vi en løsning – udfyld nedenstående og vi kontakter dig med et uforpligtende tilbud snarest.

Thomas Michael Bjuring

Adm. direktør / CEO

Er du Privat?

Skift til Pirates El ved at udfylde formularen nedenfor allerede nu.

Produktet er lavet specielt til dig der vil støtte Aalborg Pirates – og have den bedste kvartalspris.

Du støtter Aalborg Pirates med 100,- kr. årligt uden at det koster ekstra.

Du er sikret en god, lav pris hvert kvartal.

Ingen bindingsperiode.

Pris i Vest Danmark for 2. kvartal - 39,88 øre/kWh inkl. tillæg.

Årligt abonnement 150 kr.

Er du Erhverv?

SynergiSponsor er en god cirkel, der gavner udviklingen af alle involverede parter: Din virksomhed, den lokale klub og Jysk Energi.

Din virksomhed kan støtte den lokale klub eller forening uden ekstra omkostninger. Og er virksomheden allerede sponsor, så er det en unik mulighed for at give lidt ekstra til klubbens udvikling. Helt gratis.

Som Erhverv skal vi have en kort snak med dig før vi kan skifte dig over til Jysk Energi, simpelthen for at sikre at du får den helt rigtige aftale til din virksomhed.

Giv os derfor et kald på tlf. 96 10 66 75, eller send os en mail på salg@jyskenergi.dk

Udfyld formularen - så klarer vi resten!

Alle private forbrugere kan med få oplysninger skifte elhandler - udfyld formularen, og støt NU!

*

DINE OPLYSNINGER
*
*
Dine oplysninger bruges kun til at gøre dit leverandørskifte endnu nemmere
*
*
*
*
*
Fakturaadresse er forskellig fra leveringsadresse
Her kan du skrive en kommentar hvis du har nogle specielle ønsker eller krav til bestillingen.