Dit landbrug kan få årlige energibesparelser

Der er gode penge at spare i dit landbrug ved at få Jysk Energis landbrugsrådgiver til at tjekke energiforbruget. Erfaringen viser, at der kan findes energibesparelser i alle landbrug – og hos hver fjerde kunde er den årlige besparelse større end 50.000 kr.

Jysk Energi har stor erfaring med at energioptimere for landbruget. Vi oplever mange landmænd, der bliver overrasket over de mange muligheder, der er for at spare på energien. Og hvor hurtigt investeringer og omlægning af vaner kan tjenes hjem i rene energibesparelser.


Sådan får dit landbrug energibesparelser

Skal vi også energioptimere dit landbrug, så skal du bare bestille et besøg fra vores landbrugsrådgiver. Sammen gennemgår i hele landbrugets energiforbrug, og efter gennemgangen kommer rådgiveren med en række konkrete forslag til, hvordan dit landbrug kan finde sikre energibesparelser.

Næste skridt er at vælge og prioritere indsatsområderne, hvorefter du vil modtage en energirapport. Rapporten indeholder analyser, beregninger, løsninger og et samlet økonomisk baseret beslutningsgrundlag.

Når arbejdet er udført dokumenterer vi besparelsen.

Energitjek til landbrug

Ønsker du at høre mere ringer vi dig gerne op