Fastpris el

Til virksomheder som vil budgettere med en fast, god elpris

Læs mere
  • Sikring mod prisudsving på et ustabilt elmarked
  • Individuel rådgivning i hele aftaleperiode
  • Stabile budgetter og minimal risiko

Ved en fastprisaftale på el er timingen utrolig vigtig for din virksomhed. Det gælder om at indgå aftalen på det bedst mulige tidspunkt set i forhold til markedsprisen på el.

Jysk Energi følger elbørsen tæt og har stor erfaring i at låse prisen på det helt rigtige tidspunkt til glæde for din virksomhed.

Med en fastprisaftale på op til fem år sikrer din virksomhed sig mod prisstigninger på et usikkert elmarked, hvor priserne svinger meget. Fastpris El giver dig sikkerhed i din budgetplanlægning, da du kender prisen på el i hele den periode, hvor aftalen gælder.

El handler om mere end prisen

Jysk Energis rådgivere arbejder for din virksomhed, og de tager flere parametre med i overvejelserne før aftalerne lukkes. Både energiafgifter og virksomhedens energislugere kan resultere i en forkert prissikring, derfor starter vi gerne processen med at kortlægge disse.

Det handler om at sikre gevinster på både pris og energiforbrug. Og om at give overblik og handlekraft til dig og din virksomhed. Kontakt gerne vores energirådgivere og få en snak om, hvordan din virksomhed kan spare penge i det lange løb. Læs mere her.