Støt Hjerm FIF gennem Jysk Energi

Hjerm FIF og Jysk Energi har indgået Synergi Sponsorat der giver muligheder for sponsorer, og privatpersoner at give et ekstra bidrag til idrætten i Hjerm uden det bliver en ekstra omkostning for de personer og virksomheder, der ønsker at give en ekstra håndsrækning til klubben.

Vi er allerede meget taknemlige for den store opbakning der er omkring alle de idrætsaktiviteter vi har i Hjerm, det betyder at vi selv om vi er et lille samfund har rigtig mange fritidstilbud til alle aldersgrupper. Vi er glade for opbakning fra både virksomheder, og ikke mindst fra trofaste forældre og idrætsudøvere, der hver gang står for den gode stemning når Hjerm FIF inviterer.

Aftalen virker på den måde, at Jysk Energi betaler en del af sin fortjeneste til Hjerm FIF, hver gang der indgås en el-aftale med en virksomhed eller privat kunde, der ønsker at støtte Hjerm FIF.

 

 

 

 

Skifter du som privatperson til Jysk Energi - vil Hjerm FIF årligt modtaget et bidrag i den periode du/I er kunde hos Jyske Energi. Det er til fordel for begge parter – da man som kunde får en bedre elaftale uden at det koster ekstra samtidig med at du støtter din klub. Det har rigtig stor betydning og vil styrke Hjerm FIFs økonomi.

Tilmeld dig nu, og vi tager os af alt det praktiske i forbindelse med skift.

Har jeres virksomhed interesse i at give et økonomisk tilskud til Hjerm FIF og samtidig få et tilbud på jeres energiforbrug, der er billigere eller på niveau med den pris, I har på nuværende tidspunkt, så har vi en løsning – læs mere nedenfor.

Med venlig hilsen

Søren Kongsgaard, Formand Hjerm FIF

Er du Privat?

Skift til Det Lokale Liv og Jysk Energi ved at udfylde formularen nedenfor allerede nu.

Produktet er lavet specielt til dig der vil støtte klubben – og have den bedste kvartalspris.

Du støtter os med 100,- kr. årligt uden at det koster ekstra.

Du er sikret en god, lav pris hvert kvartal.

Ingen bindingsperiode.

Se aktuel strømpris her 

Årligt abonnement 150 kr.

Er du Erhverv?

SynergiSponsor er en god cirkel, der gavner udviklingen af alle involverede parter: Din virksomhed, den lokale klub og Jysk Energi.

Din virksomhed kan støtte den lokale klub eller forening uden ekstra omkostninger. Og er virksomheden allerede sponsor, så er det en unik mulighed for at give lidt ekstra til klubbens udvikling. Helt gratis.

Som Erhverv skal vi have en kort snak med dig før vi kan skifte dig over til Jysk Energi, simpelthen for at sikre at du får den helt rigtige aftale til din virksomhed.

Giv os derfor et kald på tlf. 96 10 66 75, eller send os en mail på salg@jyskenergi.dk

Udfyld formularen - så klarer vi resten!

Alle private forbrugere kan med få oplysninger skifte elhandler - udfyld formularen, og støt NU!
*

DINE OPLYSNINGER
*
*
Dine oplysninger bruges kun til at gøre dit leverandørskifte endnu nemmere
*
*
*
*
*
Fakturaadresse er forskellig fra leveringsadresse
Her kan du skrive en kommentar hvis du har nogle specielle ønsker eller krav til bestillingen.