Få fibernet med lysets hast

 

Jysk Energi tilbyder dig Fibernet, som er markedets hurtigste og mest stabile bredbåndsforbindelse med masser af plads til tv, internet og telefoni i højeste kvalitet.

· Bredbånd med lysets hast - garanteret

· Samme hastighed ved send og modtag

· Stor kapacitet sikrer plads til alt og alle

· Markedets mest stabile bredbånd

· Fremtidssikring af din bolig og dine behov

Send og modtag med samme høje hastighed

Med Fibernet får du lige hurtig up- og download. Det betyder, at du kan sende store mængder data helt sikkert – og med samme hastighed, som du kan modtage dem. Det er bl.a. en fordel, hvis du sender billeder over mail, når du uploader videoer, spiller online eller har en hjemmearbejdsplads.

Kapaciteten rækker til hele familien – med venner

Fibernettet har en bredde, så der er rigelig plads til hele familien på en gang. I dag og langt ud i fremtiden. Hastigheden og kvaliteten påvirkes ikke, selvom der er gang i flere fjernsyn, computere, tablets og smartphones på en gang.

Bredbånd med lysets hastighed – garanteret

Fibernettet er baseret på et net af mange tynde glasfibre, der overfører data ved hjælp af lys. Så bliver det ikke hurtigere. Sammenlignet med de traditionelle bredbånd af kobberkabler har de optiske fiberkabler en langt større kapacitet, og de er langt mindre følsomme over for støj. Det betyder også, at du altid får præcis den hastighed, som du betaler for. Både i by og på land.