Portefølje el

Til virksomheder der vil kombinere egen elhandel med prissikring

Læs mere
  • Del dine indkøb – spred din risiko
  • Kundetilpassede løsninger med fleksibilitet
  • Overblik over virksomhedens prissikring

Portefølje El er til store kunder, der kan og vil handle selv, men kan se fornuften i at alliere sig med en god og erfaren sparringspartner.

Kontrakten på Portefølje El udformes, så din virksomhed selv fastlægger, hvor stor en del af dit forbrug, der skal sikres med en fastpris aftale – og hvor stor en del, virksomheden selv vil forvalte.

Værktøjer til bedre indkøb af el

Som storkunde kan der spares penge ved selv at administrere hvornår og hvordan man handler på elbørsen. Med Portefølje El gør vi det både overskueligt og billigt - og vi gør din virksomhed endnu bedre til at handle på de rigtige tidspunkter.

I vil bl.a. modtage et omfattende analyseudtræk, der giver et fuldstændigt overblik over virksomhedens handler. Et godt værktøj til løbende forbedring af præstationen på markedet.
  
En række af vores porteføljekunder har behov for at samle finansielle indkøb til en større gruppe. Til det formål har vi allokeret et system, vi kalder elfond/fondskraft. De resultater som fonden generer, faktureres ud på de enkelte målere efter forbrugsstørrelse.

Som udgangspunkt er Portefølje El bedst egnet til storkunder med et forbrug over 2.000.000 kWh.