Støt Team Sydhavsøerne gennem Jysk Energi

Team Sydhavsøerne og Jysk Energi samarbejder om konceptet, SynergiSponsor, der giver mulighed for sponsorer, fans og privatpersoner at give et ekstra bidrag til Team Sydhavsøerne, uden at det bliver en omkostning for de personer eller virksomheder, der ønsker at give en ekstra håndsrækning til klubben.

Vi er meget taknemmelige for den store opbakning vi har i Team Sydhavsøerne, både fra små og store virksomheder, og vi er meget stolte af vores netværk og den må vi bakker hinanden op på. 

Aftalen med Jysk Energi kan bruges af alle. Den virker på den måde at Jysk Energi betaler en del af sin fortjeneste til Team Sydhavsøerne, hver gang der indgås en el-aftale med en virksomhed eller privat kunde, der ønsker at støtte Team Sydhavsøerne.

 

 

 

 

Skifter du som privatperson til Jysk Energi, vil Team Sydhavsøerne årligt modtage et bidrag i den periode du er kunde hos Jysk Energi. Det er en win-win situation både for alle parter. Du får en bedre elaftale, det koster dig ikke ekstra, samtidig med at du støtter Team Sydhavsøerne. For os vil dit bidrag styrke vores økonomi, uden at det koster dig ekstra. Tilmeld dig nu, og vi tager os af alt det praktiske i forbindelse med dit skift.

Har jeres virksomhed interesse i at give et økonomisk tilskud til Team Sydhavsøerne og samtidig få et tilbud på jeres energiforbrug der er billigere eller samme pris som I har på nuværende tidspunkt, så har vi en løsning – udfyld nedenstående og vi kontakter dig med et uforpligtende tilbud snarest.

 

Bjarne Schultz Salgskoordinator

Er du privat?

Skift til TSØ Forenings-El ved at udfylde formularen nedenfor allerede nu.

Produktet er lavet specielt til dig der vil støtte TSØ – og have den bedste kvartalspris.

Du støtter TSØ med 125,- kr. årligt uden at det koster ekstra.

Du er sikret en god, lav pris hvert kvartal.

Ingen bindingsperiode.

 

Pris i Øst Danmark for 2. kvartal - 41.00 øre/kWh inkl. tillæg.

Årligt abonnement 150 kr.

Er du erhverv?

SynergiSponsor er en god cirkel, der gavner udviklingen af alle involverede parter: Din virksomhed, den lokale klub og Jysk Energi.

Din virksomhed kan støtte den lokale klub eller forening uden ekstra omkostninger. Og er virksomheden allerede sponsor, så er det en unik mulighed for at give lidt ekstra til klubbens udvikling. Helt gratis.

Som Erhverv skal vi have en kort snak med dig før vi kan skifte dig over til Jysk Energi, simpelthen for at sikre at du får den helt rigtige aftale til din virksomhed.

Giv os derfor et kald på tlf. 96 10 66 75, eller send os en mail på salg@jyskenergi.dk

Udfyld formularen - så klarer vi resten!

Alle private forbrugere kan med få oplysninger skifte elhandler - udfyld formularen, og støt NU!
*

DINE OPLYSNINGER
*
*
Dine oplysninger bruges kun til at gøre dit leverandørskifte endnu nemmere
*
*
*
*
*
Fakturaadresse er forskellig fra leveringsadresse
Her kan du skrive en kommentar hvis du har nogle specielle ønsker eller krav til bestillingen.