Hvad er energi for dig?

 

"Man kan få hinanden til at blomstre"

- Gert, 63 år.

God energi kommer indefra

Det startede med at vi ønskede at være bredere kendt, at vi vil være forbundet med positive værdier. Ifølge en undersøgelse siger 86%, at der er behov for et energiselskab, der ’reelt sætter kunden først’.

Det gav os en konkret udfordring – ’Hvordan sætter vi kunden først, så de mærker det?’ Med andre ord, hvad er energi?

For os er det nemt; det er ledninger i jorden, vindmøller der er på overarbejde en vindfuld eftermiddag eller en solskinsdag med masser af mulighed for at få fyldt solcelle-depoterne op. Men det er jer forbrugere vi er interesseret i, vi ønsker at vide hvad i forbinder med energi. Så vi valgte kort og godt at spørge: "HVAD ER ENERGI FOR DIG?".

Dette gav os et rigtig godt indblik i forbrugerne - de fleste bekymrer sig ikke om solceller, vindmøller og andre energiformer - så længe der er strøm i kontakten. For dem var energi noget helt andet! Det var følelser, idéer, glæde, børn, store smil og meget meget andet - en sagde det sådan: "energi er i luften omkring os".

Dette gav os idéen til, at tage udgangspunkt i netop det - de bløde værdier af energi - og dermed også begynde at arbejde med det i vores hverdag.

"GOD ENERGI KOMMER INDEFRA" – er vores hverdag, hvis vi ikke arbejder positivt og føler glæde ved det vi gør, vil i som kunder heller ikke kunne opleve det.

Den er der bare

Hvad er det som bare er der? Er det noget som kun Jysk Energi leverer? Kort sagt nej, vi er som energiselskab afhængige af at netselskaberne sørger for at der strøm i stikkontakten hos dig.

Hvad er det så Jysk Energi siger, der bare er der?

  • Strømmen - den er der bare

  • Den gode service - den er der bare

  • Den gode energi - den er der bare

Faktum er at strømmen i stikkontakten "bare er der" og det først er i tilfælde af strømafbrydelse, at vi tænker på den. Ikke så meget hvad det er, men nærmere hvor den kommer fra - hvem man skal ringe til, og hvordan man får den igen.

Den målsætning har vi. Vores mål om reelt at sætte kunden først, vil vi overføre til hverdagen. Det vil vi gøre ved at skabe følelsen af energi, når du er i dialog med os, eller blot ser vores navn, vi ønsker den energi der kan opstå mellem mennesker. Den som bare er der, den man ikke kan forklare hvorfor, men som tydeligt mærkes når den ikke er der.

Vi ser os selv, som et Energiselskab der er kommet rigtig langt i at forstå vores kunder, deres behov og deres følelser. Prøv selv at tænke over hvad energi er for dig? Det mest umiddelbare svar og nemmeste måde at forklare det på er – Den er der bare.

Jysk Energi – Den er der bare

Lad os, kontakte dig

Hvis du udfylder rubrikkerne her ved siden af, sørger vi for at ringe dig op.

Husk at tjekke om dit nummer er korrekt, inden du sender det afsted.

Vores åbningstider er:

Mandag-torsdag: 08.00-16.00

Fredag: 08.00-15.00

Indsender du formularen, udenfor åbningstiden, ringer vi dig op på næstkommende hverdag.

Navn *

Telefon/Mobil