Svineproducent Klaus Noe, Nr. Nissum, er for nylig begyndt at støtte LTH gennem Jysk Energis Synergisponsorat:

Jeg har i flere år sponseret håndbold i Lemvig, hvor både mine børn og jeg spiller og har spillet håndbold. Jeg synes, det er et godt tiltag at støtte de lokale sportsklubber. Men jeg er også landmand, og vi strør ikke om os med penge. Synergisponsoratet er en win-win-situation. Jeg kan sponsere uden at skulle have penge op ad lommen. Jeg synes også, at det er fint, at Jysk Energi brander sig gennem sportsforeninger og viser vilje til at støtte den vej. Det er en virksomhed, der tænker lidt anderledes - det er fint. Så længe de er skarpe på service og den pris, vi skal betale, er det ikke en bagdel for nogen. Desuden er det sjovt at være med i et fællesskab. Jeg kan kun anbefale sponsoratet til andre.

 

Tak for et fint arrangement I lavede på vegne af Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Det var meget professionelt og præcise budskaber, nemlig at værne om det lokale.

Dejligt at mærke i er KUNDERNES EL SELSKAB og at tillid er nøglen til at JYSK ENERGI i fremtiden bliver en STÆRK SPILLER i nærområderne.

Det med tilliden kom jo fint til udtryk i det som Klaus Noe gav udtryk for at det var TILLID og ikke det at studere de SMÅ bogstaver.Det skal du og dine Medarbejdere have stor Ære af.

Vi har et fantastisk og frugtbart samarbejde med Jer til fælles gavn.Tak for det.

Vi glæder os til fortsat samarbejde og god dialog i bestræbelserne på at skabe NOGET for NOGET.!

Kurt Degnbol
Lemvig Thyborøn Håndbold