Når du flytter, er der nogle vigtige ting du skal gøre vedrørende din strømleverance. Det handler bl.a. om at sikre, du ikke kommer til at betale dobbelt.

  • Meld flytningen til dit elhandelsselskab hurtigst muligt, dog senest 10 dage inden.
    Hvis du overtager et hus eller en lejlighed lang tid før du flytter ud af din nuværende bolig, kan du altid melde den nye adresse til før du melder flytning på den gamle.
  • Det er vigtigt, at du melder flytning, da du som forbruger hæfter for dit elforbrug, indtil din flytning er meldt til dit elhandelsselskab.
  • Husk at aflæse, når du flytter. Aflæsningen kan meddeles til dit elhandelsselskab når du melder flytningen, så slipper du for at skulle sende den ind til dit netselskab efterfølgende.

Du kan med fordel vælge at melde en flytning via 'Din Side', da vi så bedst muligt kan sikre at flytningen sker på det ønskede tidspunkt. Her kan du også aflevere din aflæsning direkte til os, så sørger vi for at den kommer videre til dit netselskab.

Du kan også vælge at udfylde en blanket og sende den ind til os:

Du kan hente flytteblanket her

Det er vigtigt at overholde disse simple retninglinjer, da det i sidste ende kan ende med at du skal betale en andens elregning, hvis ikke du er blevet meldt af adressen.

For at sikre alle vores kunder en smidig indflytning i deres nye hjem, sørger vi naturligvis for at din nuværende kontrakt flytter med dig. Dette kræver dog at du informerer os om din nye adresse, dette gøres nemmest i samme omgang som du melder flytning på din gamle adresse.