Vær med til at gøre en forskel for klimaet og for din økonomi

Udfyld formularen helt uforpligtende og følg med i projektet. Så er du sikret at være blandt de første, der får tilbudt MedejerVind.

Få del i det danske vindmølle-eventyr, uden investering eller risiko

Jysk Energi giver kunderne mulighed for at få andel i ny offshore vindmøllepark i Nissum Bredning, og dermed støtte den grønne omstilling i Danmark. Vi lancerer produktet MedejerVind, der giver kunden mulighed for at få gavn af det danske vindmølle-eventyr, uden at skulle investere penge eller løbe risiko.

Tidligere i år meddelte Klima- og Energiministeren Lars Christian Lilleholt, at Nissum Brednings Vindmøllelaug I/S og Jysk Energis fælles projekt vandt retten til at opføre 28 MW tilskudsberettigede testmøller. Det vindende projekt vandt i et felt bestående af fire projekter. En af de afgørende årsager til, at Nissum Bredning projektet vandt, er den store folkelige opbakning og de testelementer, som Siemens påtænker at afprøve i Nissum Bredning.

MedejerVind starter 1/11 2017. Men du kan allerede tilmelde dig nu!

Vi udbyder op til 20.000 stk. MedejerVind certifikater, som ifølge planen er tilbagebetalt på 10 år. Og derfor kan vi derefter tilbyde en rabat i resten af møllernes forventede levetid på 25 år. I hele periodens løbetid modtages løbende beretning om, hvilke begivenheder, der har været omkring møllerne, inkl. produktionstal og økonomi.

Hvorfor gør Jysk Energi det?

Vi ønsker at være en del af den grønne omstilling i Danmark og har mulighed for at påvirke samfundet i en renere og mere klimavenlig retning. Samtidig er vi også glade for at give vores kunder mulighed for at få del i afkastet fra vores vindmølleinvestering, samtidig med at vi i fællesskab er med til at gøre Danmark grønnere. Vi er rigtig gode til at skabe klimavenlige løsninger i Danmark, hvilket giver helt nye muligheder for udvikling i erhvervslivet og et godt rygte internationalt. Derfor har vi nu muligheden for at sammensætte et produkt, der kan give alle kunder mulighed for at blive en del af vindmølleeventyret i Danmark uden at have besværet med skatteregler eller med at forholde sig til risikoen i mølleinvesteringer.

Hvad koster det at være med?

Abonnement: 300 kr. om året / 25 kr. om måneden.

Elpris: Prisen følger markedet. Se den aktuelle kWh pris her

(Bemærk: Hvis du har solceller eller privat vindmølle tilkoblet din husstand, så gælder der andre vilkår. Spørg vores konsulent når vi ringer.)

 

Hvad kan du spare efter 10 år?

Alle andelshavere i dette projekt vil efter 10 år modtage en årlig rabat. Denne er afhængig af markedsudviklingen på elprisen, og kan derfor ikke fastsættes allerede. Tager vi udgangspunkt i Energinet.dks prognose, kan rabatten se således ud:

  Eksempel2
  Pr. andel
Solgt produktion1 kr. 450,00 -
Variable omkostninger1 kr. 80,00 -
Andel af kapacitetsomkostninger1 kr. 20,00 =
Udbytte kr. 350,00
1beløbene er estimerede  
2Kilde: Energinet.dk  

 

Illustreret vil din gevinst ved at vælge MedejerVind se sådan ud.