Om Jysk Energi

Jysk Energi er et el-handelsselskab, som har kunderne i fokus. Når vi hjælper dig med god service – og med at spare penge på elregningen – så har vi en glad kunde. Og hos Jysk Energi er vi vilde med glade kunder.

Det kan måske virke lidt underligt, at et el-handelsselskab gerne vil have dig til at bruge mindre el. Men hos Jysk Energi er det netop et af vores mål. Vi har alle et ansvar for at bruge vores ressourcer med omtanke, og med Jysk Energi får du et el-handelsselskab, som også arbejder for mere miljøvenlige energiformer. Vi har hele tiden fokus på at gøre din strøm så miljøvenlig som muligt. 

Kundeservice og energirådgivning

God kundeservice er altafgørende. Når du har brug for hjælp her og nu, skal det være enkelt og nemt at få fat i os. Derfor giver vi dig gode muligheder for at komme i kontakt med kundeservice på forskellige tidspunkter af døgnet.

Hos Jysk Energi tænker vi ikke bare kundeservice i normal forstand. Vi mener, at en god kundeservice og energirådgivning hænger tæt sammen for at få tilfredse kunder. Derfor har vi blandt andet samlet en masse gode råd til, hvordan du sparer på energien. Du finder de gode råd lige her.

Mange års erfaring

Jysk Energi er navnet på et el-handelsselskab med mange års erfaring. Jysk Energi blev oprindeligt stiftet i 1998 som NOE Energi A/S. Men rødderne går helt tilbage til 1923 som forsyningsselskab i området omkring Holstebro i Vestjylland.